Aanmelden

Psychologenpraktijk Welten is net als de praktijk van uw huisarts een eerstelijnsvoorziening. Dit wil zeggen dat wij toegankelijk zijn voor iedereen.
Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij beoordelen of wij u met uw klacht kunnen helpen of dat u daarvoor beter kunt worden doorverwezen.
Voor de intake heeft u een verwijskaart van uw huisarts nodig. Tevens vragen wij u om uw legitimatiebewijs mee te nemen naar het eerste gesprek.

Indien u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of u kunt ons bellen op telefoonnummer 045-5710955.  U kunt ons ook mailen.

Indien wij de telefoon niet opnemen, kunt u altijd een bericht inspreken. Wij vragen u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer hierbij te vermelden, zodat wij u uiterlijk de volgende werkdag kunnen terugbellen.

Wachttijd:
Op dit moment hebben wij een lange wachtlijst. Om deze reden hanteren we dan ook vanaf nu een aanmeldstop. Wanneer wij weer nieuwe cliënten kunnen aannemen zullen wij dat op de website vermelden   (Update: 21-12-2020).
Let op: de doorverwijzingsbrief van de huisarts alleen geldt niet als aanmelding. U bent pas aangemeld wanneer u zelf contact met ons heeft opgenomen. (Update: 30-09-2020)