Aanmelden

Psychologenpraktijk Welten is net als de praktijk van uw huisarts een eerstelijnsvoorziening. Dit wil zeggen dat wij toegankelijk zijn voor iedereen.
Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij beoordelen of wij u met uw klacht kunnen helpen of dat u daarvoor beter kunt worden doorverwezen.
Voor de intake heeft u een verwijskaart van uw huisarts nodig. Tevens vragen wij u om uw legitimatiebewijs mee te nemen naar het eerste gesprek.

Indien u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of u kunt ons bellen op telefoonnummer 045-5710955.  U kunt ons ook mailen.

Indien wij de telefoon niet opnemen, kunt u altijd een bericht inspreken. Wij vragen u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer hierbij te vermelden, zodat wij u uiterlijk de volgende werkdag kunnen terugbellen.

Wachttijd:
Op dit moment hebben wij een (korte) wachtlijst.  Wanneer u een verwijsbrief heeft van de huisarts, kunt u contact met ons opnemen (Update: 13-04-2021).
Let op: de doorverwijzingsbrief van de huisarts alleen geldt niet als aanmelding. U bent pas aangemeld wanneer u zelf contact met ons heeft opgenomen. (Update: 30-09-2020)