Aanmelden

Psychologenpraktijk Welten is net als de praktijk van uw huisarts een eerstelijnsvoorziening. Dit wil zeggen dat wij toegankelijk zijn voor iedereen.
Wanneer u zich aanmeldt, zullen wij beoordelen of wij u met uw klacht kunnen helpen of dat u daarvoor beter kunt worden doorverwezen.
Voor de intake heeft u een verwijskaart van uw huisarts nodig. Tevens vragen wij u om uw legitimatiebewijs mee te nemen naar het eerste gesprek.

Indien u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of u kunt ons bellen op telefoonnummer 045-5710955.  U kunt ons ook mailen.

Indien wij de telefoon niet opnemen, kunt u altijd een bericht inspreken. Wij vragen u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer hierbij te vermelden, zodat wij u uiterlijk de volgende werkdag kunnen terugbellen.

Wachttijd:
Helaas hebben wij op dit moment een aanmeldstop.   Wanneer deze is opgeheven zullen we dat op de website kenbaar maken.
Let op: de doorverwijzingsbrief van de huisarts alleen geldt niet als aanmelding. U bent pas aangemeld wanneer u zelf contact met ons heeft opgenomen. (Update: 28-01-2021)
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).